Jalgpall külmades? Pea valutab mõnda aega, ütles Pardubice’i sepp

“Esimese viie minuti sul on peavalu, kuid kui see soojeneb, siis läheb just fine ilma mütsi,” meenutas veidi omapärane. “Risk ei ole natuke – aga peaks mängima.”

Smith, aga ei varja, et ta oli hea meel, kui kohtunik puhus tema vile viimase. “Meid külmutasime varahommikul ja me jõudsime salongi ja rääkisime sellest, mis see oleks. Sest see on tõesti külm. Lisaks on mõned mängijad haige, meil oli ainult neliteist. Vähemalt me ​​võitsime, “ütles poolkaitsja, kuid ta tegutses vastu Dobrovice palju ees, kõrval edasi Petráň.

Eesmärk registreeruda nii. Kakskümmend üks Smith avas konto 9. minut, kui registreeritakse üle külaliste väravavaht Old Man paremalt ees avatud värav väravavaht palli ise kogemata jalga kähara net.Petráň siis 11. ja 20. minutil, millele järgneb teiste hitt.

“See oli tore, et meil viskas kaks kiiret eesmärke kohe alguses. Me rahunenud, lisas ta kolmanda ja mängisime hästi, “Kovar rahul.

Dobrovice tema sõnul enne derby koos Hradec uurida piisaval kujul Pardubice meeskond. “Võistlejad olid jully, nad olid ballooned. On mängijaid, kes on kogemusi esimesest ja teisest liiga, “Smith ütles.

Koos Pardubice ettevalmistamisel mängitud kaheksa sõprusmängud saldo 4 võitu, 1 viik ja 3 kaotustest. Kaotatud Tipsport Winter League (mis Východočeši kaitses eelmise aasta finaali osalemine) rivaalid alates Brno (1: 3), Znojmo (1: 2) ja Slovaki vitrioliõli (0: 2), samas kui kõik algas.Hiljem tulemused on tõusnud järsult – ettevalmistus- kulmineerus nelja võidud koos kokku skoor 19: 2!

“Tipsport Liiga alguses me tõesti tuli välja, see häiris meid. Aga siis me läksime treeninglaagris (Spindleruv Mlyn) ja siis me saime tagasi koos, “ütles Smith.

Meeskond lisaks liideti uusi mängijaid nagu Tomas Čelůstka Opava, Luke Kühnel alates Mlada Boleslav või Rooma Kašiar Saksamaalt Stuttgartist, kes võttis kabiin ilma raskusteta. “Ma arvan, et võime kevadel teha hea kevade. Kõik tulnud poisid on sama hästi kui need, kes on siin olnud, “ütles mängija.

Author: Adam5811