James võrdles Jordaania rekordit. Boston otsustas viimasel sekundil

ühtekokku kolmkümmend kolm LeBron James kogutud 41 punkti, oli 10 lauapalli ja kaheksa abistab ja oli selge võit arhitektide Cleveland Charlotte . Ta pidi unustama eelmisel õhtul Miami ümbruses pimedat jõudlust. See kirjutas “ainult” 18 punkti.

Rekord seeria algas 6. jaanuar 2007, ja suletud tema allee-oop sööt Valud pärast J. R. Smith. James käis kodus retuvalt kodus New Orleani vastu. Jordan juhe jooksis 1986. ja 2001.

“Kuidas ma seda teen, ma ei saa öelda, et see,” ta muigamist enne välismaal ajakirjanikud. “Kui ma olen seotud selliste suurkujude ja puhul Michael tõenäoliselt parim mängija kogu aeg, see on lihtsalt üks tõend, et ma pean olema tänulik selle eest, mida ma olen võimeline täitma,” lisas James.

J . R.Smith oli ka teine ​​parim väravakütt Cavaliers 19 punktiga, Jeff Green hoolitses 18 punkti. Pärast teisipäeva löök pähe Kevin Love mängitud.

James jõudlust varju saavutada riiklikke Kemba Walker. See on tänu 21 punkti sai uue rekordi omanik Hornets arvu karjääri võrra seitse aastat, et saada number 9841, kui Della Curry ületas isegi “vana” Hornets ja 9839 punkti. Ja kuigi uus makeover võitjad kõige sixes ajaloo klubi. Alates vaba viska liin Walker juba registreeritud 2003 punkti, Gerald Wallace “ainult” 1999.

Dwight Howard aitas Hornets 19 punkti ja 10 lauapalli.Asendaja Frank Kaminsky viskas 16 punkti.

Teine täht osmizápasového kolmapäeva programm oli Karl Anthony Towns, tema Minnesota on viinud võitu Atlanta ta viskas 56 punkti. Ta on loonud kõige uue klubi, kui ta võitis Mo Williams (52 punkti).

Tema saavutus on kolmas parim sel hooajal, tabas 19 32 lasku, sealhulgas kuus kolmekesi kaheksa katseid. Ja see ka maandus 15 pallid, domineerivad kogu NBA linnad oli 63 kahekohalist kahekordistab jooksval aastal.

Andrew Wiggins lähetanud ta 17 punktiga, Nemanja Bjelica aitas Timberwolves oma võidu 14 punkti.

Mike Muscala Hawks oli resultatiivseim isiklike registrit 24 punkti. Taureana Prince 21 punkti ja seitse söötu.Jesaja Taylor 20 punkti ja kaheksa söötu ning Dewayne Dedmon on kogunud 13 punkti ja 12 lauapalli.

Suur shooting päev oli ka CJ McCollum puudumisel traditsiooniline partner Damian Lillard (ta oli sündi poeg) istutatud 42 punkti . 25 pilti oli talle piisavalt. Tema Portland aga ootamatult alahinnati Memphis 103: 108, kui viimane kvartal kaotas 22:32. See oli ka uus Grizzlies – MarShon Brooks.

kakskümmend üheksa ääremängija, kes on neli aastat NBA ja ilmus enamiku ajast veetis Hiina kaasamine rambivalgus võitlesid 21 punkti, välja kõik viis kolmekesi. Viimase kvartali tulemus oli 14 punkti, tema Canadase nimmehe Dillon Brooks aitas 18 punkti ja Chandler Parsons võitis 15 punkti.Jarell Martin hüppas 14 palli. Viletsa Memphise jaoks tagasid nad teise võidu järjest, enne kui nad sooritasid ainult ühes 24 võistlusest.

Teine väravat Portland pärast McCollumovi oli sub Wade Baldwin IV. 15 punktiga, Jusuf Nurkič zaknihoval 12 punkti ja kaheksa lauapalli.

Celtics kaasas neil puudub kogemus. Vastu Jazz puudus Kyrie Irving, Marcus Morris, Al Horford ja Marcus Smart.

Jazz piisavalt 22 punkti teisest rookie Donovan Mitchell, Jae Crowder kirjutas alla 16 punkti, Ricky Rubio ründas kolmekordne double 14 punkti, 10 abistab ja kaheksa lauapalli.

Alates teises kvartalis, samas oli mängida ilma nende tärni Joel Embiida. Kameruni pivot “tulistati” noor meeskonnakaaslane Markell Fultz: kui ta seisis Embiid ava, nii põrkas.Haavatud pidi haiglasse minema, aruannete kohaselt klubi siiski ei kinnitanud kahtlustatava põrutusest.

Fultz, üheksateist number üks eelnõu vali eelmisel aastal, jätkab ta kahetsusväärne sisenemist NBA. Alguses hooaja ta suutis vaid nelja mängud sel nädalal ja kohe tagasi oma teise näita langetas esimese mehe enda meeskonna…

Embiid õnnestus vaid viis punkti, kuid ta esindas teised. Dario Šarić Sixers olid ühed parimad, peatus 26 punkti, 14 doskocích ja viis söötu. J. J. Redick lisas 21 punkti ja Robert Covington 17 punkti. Richaun Holmes on 15 punkti ja seitse süvendit. Ben Simmons jälle jooksis triple double kitsalt (13 punkti, 10 söötu ja kaheksa lauapalli).

Michael Beasley, Emmanuel Mudiay viinud Knicks iga kogutud 22 punkti.Trey Burke jätkus heade tulemuste 18 punktiga, Enes Kanter, vaatamata ebameeldivaid sügisel pärast üks Vead õnnestus 17 punkti ja 14 lauapalli.

Alates mängu tõttu probleem põlve vastupidi astus Lonzo Ball. Aasta lõpuks hooaja kohtub teise quarterback Jesaja Thomas on operatsioon pikaajalise hip probleem.

Harrison Barnes oli taas resultatiivseim Mavericks, nüüd 17 punkti, Dennis Smith Jr ette 14 punkti ja 8 assistenti. Dirk Nowitzki hoolitses 13 punkti eest ja seitse tagasilööki. Kogu Texas kuid kaotas seitsmendal viimase üheksa kodeerijaid.

Tyler Ulis juhtis Suns alistas hooajaline maksimaalselt 21 punkti, rookie Josh Jackson sai 18 punkti ja Shaquille Harrison isiklik rekord paranes 17 punkti. Troy Daniels kogus 15 punkti ja Marquese Chriss lisas 12 punkti ja 13 võistlusi.Kogu Arizona liitus mitte ainult ilma Devin Booker ja TJ Warren, vaid ka ilma Elfida Payton.

duelli kahe ühikuga mingit võimalust, et playoff võitis Brooklyn , kui ta võitis Orlando 111: 104, ja seal olid otsustanud saabumisel viimases kvartalis.

D’Angelo Russell aitas 16 punkti ja 12 söötu, Caris Levert ka viskas 16 punkti, Jarrett Allen sai 15 punkti, DeMarre Carroll kirjutas alla 14 punkti ja 12 lauapalli ja Joe Harris koos Rondaem Hollis-Jefferson ka õnnestus 14 punkti. Ja Allen Crabbe on 13 punkti.

Nikola Vučević oli resultatiivseim Orlando ja kogu mängu 24 punkti, liitus nendega 15 lauapalli. Mario Hezonja viskas 23 punkti. Aaron Gordon on lõpetanud 15 punkti ja D. J.Augustine 14 punkti.

Charlotte – Cleveland 105: 118 Orlandos – Brooklyn 104: 111 Philadelphias – New York 118: 101 Los Angeleses – Atlanta 128: 114
Utah – Boston 94:97
Phoenix – LA Clippers 99: 111
Memphis – Portland 108: 103

Author: Adam5811