Kuidas lugu on? Miks pole Olomouci jalgpallurid kevadel?

Viimase kuue mängu võitnud ainult sigmáci langes neljandale kohale. Sparta ja Jablonec. Miks hästi määritud rümba hakkas nühkima?

Talvel Olomouc taluma Slavia menüü mugav keskne kaitsja Vaclav Jemelka et Pilsen müüdud “ainult” klahvi ründaja Tomas haige, läks vastupidises suunas hüvitisena hosting Řezníček. Valmistudes paistis.

Aga kevadel seni kogutud kord ning meeskond ei ole kaugeltki nii tõhus mäng nagu Haban Sick, kes võitis palju palle ja vead.

Hiljuti kodus plichtě Karviná vastamata Lõika pärast käsku läbida Falty tühi eesmärk.Ärge üllatage tema leiutist.

“Ma nägin palli viimasel minutil, see polnud nii lihtne,” kaitses ta.

Olomouc ei mänginud halvasti.

See oli pallile tugev, kuid puudus otsekohalduses, rohkem lohistusi, üllatavaid lahendusi. Ja ta ei võitnud uuesti. Uimastatud fännid nõuavad rohkem, kuigi peaks olema rohkem – Karvina duelli tugevas võites on kõige rohkem lojaalne ja nii väike külastus Andro 1. staadionile.Liiga mäleta.

See on ilmselge, et solvav mängijad, mitte ainult Řezníček, otsin kujul.

Wings Falta Zahradníček ei ole nii terav, poolkaitsja Houska koos plsky loominguline.

Václav Jílek, kes on tunnistatud kolmandaks Tšehhi treeneriks viimase aasta jooksul, muutub juba kahe küsimusega allergias. Esimene: mis on Olomouci sügisel kadunud?

“Küsimus, mis lõpeb lõputult,” ütleb ta. “Kevad on alati osa teise konkurentsi kaitsmise kinniseks, vastutustundlik meeskond mängib palju rohkem kaartide jagamist.

Siis ja mängijad on vastutav kõige vastased on meie vastu väga suletud.Me ei pane vastu sügisel ruumi ülemineku faas rohkem, nüüd on tüpoloogia meie mängijad rohkem kombinatsioonis, otsib alati ja leiutada parem lahendus, kui üks on paar abielus ja lase on eesmärk, et lihtsustada ala, nii et see on viis . Aga ma ei usu, et me esitasime teist mängustiil kui sügisel. ”

Teine küsimus: Kuidas sa näed võitlemise Euroopa tassi või teine ​​koht?

“Küsimus peamiselt ajakirjanikud,” hingeõhus raihein. “Me ette kujutada meie arvates on olukord veidi teistsugune, nii et me tahtsime hakkama kolm punkti ja hoida kolmanda koha. Palju kompenseerida, keegi ilmselt oodata teha Jablonec esimese viie vasteid viisteist punkti.Jääb vaid üheksa ring ja kakskümmend seitse punkti, kuni me sinna, see on meie kohustus, sõditi parim ning üritas selle kõige paremini. ”

Kindlasti pole põhjust sigmáci olid närvis , ärritus. Isegi fännid peaksid olema rohkem kannatlik. Lõppude lõpuks on klubi oli kaks laskumistel, raske periood majanduslik ebakindlus kustutab linna ostab Andrův staadion. Ja see ongi Euroopa! Kas sinised toetajaid unustas Sigma piinlikkust kaks aastat tagasi samasuguses kompositsioonis sama treeneri all? Kuidas ta kaotas Brnos ilma intressita, agressiivsusega 0: 2? Seal kadunud ja nüüd kevadel?

Aga isegi see oli märgatav nihe.

Sigma teab, mida ta tahab mängida.Tal on ambitsioonikas Jílka mängukava, pall rullub maapinnalt jalgpallikomplektist, ei lange kokku juhus. Ta on aktiivsem, rohkem jalgpalli. Selga ilma Veprek metsik kapten, kes veel doléčuje Achilleuse kõõluse kompaktne.

Pärast kahju lisaks tagastatakse komeedi Jemelka. Tõde on siiski, et tõenäosus on vähem kui sügisel, et Chorys puudub, kuigi Řezníček moodustab.

“Peame parema kvaliteedi saavutama viimasel etapil,” ütles Jílek homse Prahas. “Me peame Karvinast lahkuma. Oleme näidanud kvaliteeti, aga kahjuks paneme nüüd kihlveo lõppu. ”

Kuid lõpp ei ole suurim probleem. Isegi vastase karistusala mängijate arv võib olla suurem, ta peab lennama rohkem (täpsed) keskused.Olge ettevaatlik, ärge avage mingit keskvälja kaitset.

“Olomouc on väga liikuv ja kompaktne, kuigi see ei kinnita tulemusi nagu sügisel ja see oli kõigis kohtades väga lähedal. Ohtlik on ikka veel, “hoiatab treener Dukly Jaroslav Hynek.

Tema meeskond viimases voorus võidu 2: 1 üle Ostrava viskas pärast kolme vasted taandamise tsoon teda kaheksa ring lõpust, kuid jagatud vaid neli punkti. “Matk koos Banikiga on näidanud meile, kuidas me suudame oma jõudlust koondada. Tuleb mängida korduvalt, me ei tohi lasta üles. ”

Kohtumise Dukla, mis uurib ka kevadel, räägib Olomouc ja vaimset jõudu Cup väljavaateid. “Dukla varajane kevad pole olnud optimaalne, kuid nüüd on ta aidanud palju võitu Baníkis. Ta tegi paar muudatust komplekti, see tuli välja.Pärast kahju teda tagasi Hanousek, Tetour, Holek. See on natuke erinev Dukla kui eelmisel vasteid, “Jilek kahtlustab vahetuses.

“Nende jaoks suurt tähtsust lüüa, kuid meie jaoks samuti. Kui me tahame, et hoida ühendust otsa, peame punkte ja lõpuks võita tähelepanu, “ütles ta mõistab.

Hanáci veel mängida muinasjutt aastal, mis nagu muinasjutt võib sattuda. Võtke aega?

Author: Adam5811