1xbet kurzové stávkovanie

1xbet kurzové stávkovanie

poker

Aj keď sme v tomto prehľade už predtým napísali, že ide o portál špecializujúci sa na športové stávky, ponúka aj mnoho kasínových hier a medzi nimi si nemôžete nechať ujsť poker. Žiť môžete hrať v Hold’em Casino, ale je tu aj 21 video pokerových hier, tento variant pokeru, v ktorom hráč hrá proti počítačovej banke podobnej automatu. Nájdeme skvelé klasiky tohto žánru, ako napríklad Deuces Wild, vo variantoch 4 Hand and Multihand, alebo dokonca Joker Poker, Tens alebo Better alebo Caribbean Poker.

1xbet bonus 1xbet: až 300 eur

Teraz všetky online stávkové stránky ponúkajú propagačné ponuky kurzové stávkovanie pre svojich hráčov, predovšetkým tzv. 1xbet uvítací bonus určený pre tých, ktorí si otvoria nový hráčsky účet a urobia svoj prvý vklad. 1xbet bonus 1xbet welcome je v porovnaní s 1xbetom podobný bonus konkurenčných stránok veľmi veľkorysý. Bonusové kasíno 1xbet poskytuje novým členom, ktorí urobia prvý vklad vo výške 20 eur, minimálne 1 x bonus vo výške 150%, až do výšky 100 eur zadaním kódu zľavy, ktorý je na stránke. Opakovaním operácie, maximálne dva razy, dostanete dva ďalšie 1xbet bonus 1xbet vo výške 150% až do výšky 300 eur.

1xbet bonus welcome 1xbet je veľmi ľahko dosiahnuteľný a podmienky jeho zberu sú jasne definované a prístupné pre všetkých, ako uvidíme teraz. Po prvom dobití vášho účtu vo výške najmenej 20 EUR a zadaní kódu BOMBA1 do poľa “Kód 1xbet bonus” získate 150% prvej platby, maximálne do výšky 100 EUR. Operáciu môžete zopakovať s druhým a tretím vkladom, zadaním kódov BOMBA2 a BOMBA3 v tom istom poli: obdržíte 150% zrealizovaných platieb až do výšky 100 eur. Nakoniec sa na váš účet pripíše 300 eur bonusu 1xbet. Aby bolo možné využiť tento bonus 1xbet, musí sa hrať minimálne 20-násobok celkovej sumy účtu, tj bonus 1xbet plus vklad, čo je veľmi nízke množstvo v porovnaní s mnohými inými podobnými platformami. Tento bonus 1xbet je k dispozícii ako pre stávky, tak aj v tomto prípade by sa mal hrať len so stávkami a kasínovými hrami. S bonusom 1xbet 1xbet Vitajte nie všetky hry prispievajú k násobeniu sumy rovnakým spôsobom, ale sú zoskupené podľa nasledujúcich percent: 100% výherných hier, rulety a Sic Bo na 20%, hier karty a 10% Blackjack, 5% video poker, zatiaľ čo Baccarat neprispieva k požiadavkám na stávkovanie. Každý hráč má 15 dní na splnenie týchto podmienok a je schopný vyzdvihnúť svoj bonus na uvítanie 1xbet.

Okrem toho 1xbet ponúka mnoho ďalších propagačných ponúk, a to ako v sekcii stávok, tak v sekcii kasína. Napríklad máte právo na dodatočný bonus vo výške 50% pri platbe až do výšky 40 EUR, stávkovanie na derby anglickej, španielskej alebo talianskej ligy. V sekcii kasína máte veľa sezónnych ponúk, ako napríklad bezplatná Veľká noc a točenia zadarmo v inej hre každú nedeľu.

Platby a výbery

Informácie o spôsoboch platby, ktoré má používateľ k dispozícii, sa dajú ľahko nájsť na stránke a dajú sa rýchlo konzultovať. Svoj účet môžete doplniť kreditnými kartami Visa, Visa Electron a Mastercard; Užívateľ bude samozrejme požiadaný, aby poslal kópiu svojich dokumentov na overenie účtu a zabránil podvodom, ako je krádež identity. Môžu sa použiť aj systémy E-wallet, ako napríklad Neteller a Ecopayz. Rovnako ako pri kreditných kartách sa transakcia vykonáva okamžite a žiadne provízie sa neuplatňujú. Bankovým prevodom môže transakcia trvať až 2-3 pracovné dni a provízia potom závisí od banky. Minimálny vklad je 10 EUR. Platba prostredníctvom služby PayPal, ktorá v súčasnosti ešte nie je k dispozícii, bude realizovaná v budúcnosti.

Na výber z vášho účtu môžete použiť kreditné karty Visa, Visa Electron a Mastercard. Aj v tomto prípade je potrebné zaslať kópiu dokladu totožnosti a karty použitej na transakciu. S týmto režimom trvá 3-5 pracovných dní na prijatie peňazí a minimálna požiadavka na výber je 10 EUR. Bankovým prevodom môžete čakať až 5 až 7 pracovných dní a provízie sa môžu uplatniť v závislosti od banky, pričom si môžete vybrať z 25 eur. So systémom Webmoney e-wallet je čas čakania od 1 do 3 dní, bez ďalších poplatkov a môžete si vybrať z 10 eur. Od druhého výberu za mesiac účtuje manažér poplatok vo výške 5 eur.

Author: Adam5811