Korvpallurid USK on Eurolegi playoffi, kutsub Jekaterinburgi

Tema praktikandid treener Natalie Hejkové võiks minna värava pingevaba, sest pärast lüüasaamist Bourges õhtul Sopron on korras ei tule, ja alguses neil õnnestus.

Belgia ei suutnud toime tulla Power edasi Amanda Zahuiovou et lõpuks kogutud 28 punkti ja 11 lauapalli ning Pražanka loonud juhtima 13 punkti.

Aga siis jälle hakkasid nad on probleeme nagu eelmisel kodus mängud, mis kaotasid ootamatult. Raskused tegi nad eriti endise meeskonnakaaslase ja rivaal Anete Šteinbergaová õnnestus pingutage paar korda erinevalt vaid kaks punkti.

juhtimist, aga ei lase kodumeeskonna Pražanka.Oluline roll Hispaania Mängujuhid Leticia Romero, kes andis kaks peamist kolmekesi.

otsustav läbipääsu tuli viis ja pool minutit enne lõppu riik 61:59 USK kui Romero lihtsalt andis selle kolme ja seejärel nepodobila Catherine Elhotová. USK mängijad tõusid ja juhtpositsiooni ei vabastatud.

“Me võitlesime kõvasti, sest me vajame seda võitu. See oli üles ja alla, kui me olime peal meile, kui nad, kuid peamine asi on see, et lõpus win, “ütles Romero.

” See oli väga raske mäng. Me vajame palju võitu ja närvilisus oli mängijatele nähtav. Sellepärast ma olen õnnelik, et seda teinud. Tähtis, et me hakkasime hästi.Siis tuli palju vigu, kuid me kontrollitud mängu algusest lõpuni, “ütles treener Hejková.

hulgas kaheksa parimat võistkonda konkursi läbis Tšehhi Meistrite viiendat korda järjest ja nüüd eesmärgiks neljanda Final Four järjest. Kuid nad seisavad silmitsi väga raske vastasega, Jekaterinburg.

Vene hiiglane on olnud viimase kümne Final Four ja võitis aasta varem. Tal on kokku kolm triumfi.Sel hooajal, kaotades vaid kaks korda ja Salamanca koos Fenerbahce Istanbul. Home

Dynamo Kursk – Polkowice Kodu Sopron 83:73 – 57:50 Bourges Kodu Villeneuve – Galatasaray 76:62

Yakin Dogu – Orenburg 93:71 Home Wisla Krakow – Fenerbahce Istanbul 62:68 (külalistele Kia Vaughn 10 punkti, 11 lauapalli, 2 söötu)
Montpellier – Jekaterinburg 61: 100
Salamanca – Schio 65:58

Author: Adam5811