Teine biatlonimedal! Sprinkler sprints tegid hõbedat

Parim individuaalne tulemus Michal Krčmář tippsündmuseks oli 5. koha kestvussõit maailmameistrivõistlustel 2016. aastal, World Cup oli kolmas viimase võitleja Ruhpolding.

“Uskumatu, ma pole sõnu, pisarad on äärel, “alustas vihane Krčmář intervjuu Tšehhi televisiooniga. Pisarad ei vähenenud. “See on suur rahulolu, ma tänan teid kutid meeskond, kes tõmmatakse mind. Ilma nendeta ei oleks ma praegu siin. ”

Pyeongchang õnnestus tänu kiirele puhta voolava ja tulistamist. Vältige suurimaid lemmikuid tabanud vigu. “Mul oli koolituses hädas, mulle oli hetkeks üllatunud, aga see eile hävitas. Ütlesin endale, et pean maha rahunema ja nüüd ootan pärast tulistamist, “kirjeldatud.

suur hõbe oli viimistlus.Enne viimast vooru kaotas ta Peifferile 6,8 sekundit, teised vastased jätsid taha tagasi. Ühel ajal oli ta ainult kaks ja pool sekundit hilisemale võitjale lähemal, aga järgmine jõudis kolmandale kohale.

“Nad ütlesid mulle, et lähen teisele, kuid ma ei arva, et see võiks sellisel viisil jääda,” ütles ta. Ta uskus, et see oleks hea tulemus, kuid ta ei mõelnud medale. “Ma olin poodiumil ainult üks kord elus!”

Fast suusad Aga ta aitas viimases allamäge tagasi teise koha kaotus 4,4 sekundit Peiffer. “Ma uskusin viimast viissada meetrit.Ma teadsin, et ma olin ikka võimeline andma maksimaalset. ”

Kolmas seisukoht hiljem Windisch pressitud Itaalia, kuid keegi oli ohustada positsiooni üürileandja.

Šlesingr oli teine ​​taga Krčmář, siis ei suutnud neli korda

Hope Ondrej Moravec külmutas esimese tulistamist, kus ta vastamata kolmanda eesmärgi palju aega kaotanud ja kõhkluseta enne viiendat maha.

Quick ei olnud isegi töötab osa, nii et ta oli puhastada teise shooting parem tulemus aitas. Lõpetas 29..

Michal Šlesingr oli pildistamise enne teist objekti teise taga Krčmář, kuid neli korda blundered ja langes 69. kohale. Samuti väljus ta esmaspäeval võitleja võistlusest ja 73-st.Vaclavik.

Kaks suuremat lemmikut päästsid esimesel laskmisel. Nii prantslane Fourcade kui ka Johannes Thingnes Bö jätsid kolm eesmärki. Fourcade lagunes lõpuks kaheksandaks kohale, kuid pärast kaheksateist võistlust lõpetas seeria oma võitja positsiooni. Bö eksis taas ja võttis 31. koha.

Author: Adam5811