3. PÄEV: Krčmář kriimustas biatloni sprinti, Jaks tuli välja rula

Kui sõbrad sprint laskesuusatamine langes ära ükshaaval Michal Krčmář kulutatud edukaim rassi karjääri. Nagu ka võitnud Arnd Peiffer, laskus ta puhtalt ja kuldse saksa eesmärgiks oli vaid 4,4 sekundit. Pronksi võitis Dominic Windisch.

Lisaks esmaspäeval hävitajad arenenud přešťastného Krčmář Czechs ainult 29. Ondrej Moravec. Michal Šlesingr lõpetas 69-aastaselt.pulk, Adam Václavík oli 73. ( Veel rassi hõbe )

Just mõnikümmend minutit enne poodiumile caressed tema pronksmedali Veronika Vítkova, kes mängis laupäeval. “Ma peaaegu külmutatud tema suu,” naljatas pärast külma laskesuusataja tseremoonia, mis on esmaspäeval tegutsemiseks rassi on ka suurepärane võimalus edu. ( Vítkova päeval pärast )

Kolmandal päeval oli hea suusatajad Martin Jaks, mis lõppes jätkamisega suurepärane üheksas. Medalid jagati kolm norralti, kuid üllatuslikult ei olnud Klaebo nende seas eelistatud.Vähem tuntud Simen Hegstad Krüger võitis. ( Veel tegutsemiseks )

Esimene tšehhid peaks tutvustada juba kell kolm hommikul, kui kvartett Forejtek, Berndt, Zabystřan ja Hudec oli järk-järgult minna nõlval ja osaleda Royal distsipliini mäesuusatamine – mäesuusatamine. Aga korraldajad Kongressi üle, sest ohtlikult tugev tuul neljapäeval. ( Veel väljumisel )

Algne tähtaeg algab tema tulemuste tõttu halb ilm või Sarka Pancochova. Kvalifikatsioon slopestyle esialgu planeeritud 05:30 tühistati.Korraldajad võistlevad esmaspäeva finaali kõikidel lumelauduritel. ( Miks tormasid )

Esimene kuldmedali USA võitis slopestyle ainult seitseteist Redmond Gerard, kes võitis põnev finaalis 1,16 punkti Kanada Max Parrot, võitja kvalifikatsioon. ( lugu noorest meister )

Korea nägid maailma rekord, üks on lühike programm hoolt uisutaja Yevgeniya Medvedeva.

Esimene tšehhid peaks tutvustada juba kolm hommikul, kui kvartett Forejtek, Berndt ja Zabystřan Hudec oli järk-järgult tõusma ja lähevad edasi kuningliku erialade mäesuusatamine – allamäge.Aga korraldajad Kongressi üle, sest ohtlikult tugev tuul neljapäeval. ( Veel väljumisel )

Algne tähtaeg algab tema tulemuste tõttu halb ilm või Sarka Pancochova. Kell 5.30 algselt kavandatud slopestyle määratleja tühistati. Korraldajad võistlevad esmaspäeva finaali kõikidel lumelauduritel. ( Miks tormasid )

Alates 12 tundi jooksis konkurentsi Kelk taas Tšehhi osalusega – jäine kanal whizzed Andrew Hyman ja pärast kolmandat vooru kuulus talle 21. koht.

Author: Adam5811