Tal ei ole neljandat kulda, Gleirscher valitseb toboggans. Hyman kokku 21.

Loch olümpiamängudel kaks korda võitnud üksikute konkurentsi Sotši lisas triumf ühistutes ja viis korda maailmameistriks. In Pyeongchang esimeses rassi, kuigi ta kaotas Gleirscher, kuid pärast kolme ringi ta oli selgelt juhtima ja võib-olla keegi kahelda, et lõppenud neljanda kulla muutub kõige edukam Sankara Olympic ajalugu.

Aga põhjas pala kardetud üheksas nurgas tegi suure viga ja lõpetas ilma medalita. Eesmärgiks oli purustatud lemmik lähedal pisarad, teda lohutada on isa ja peatreeneri üks inimene Norbert Loch. “Mul oli kolm super sõidud ja üks ma tegin. See on sport, kuid see on uskumatult kibeda lõpuni, “kahetses Loch, mis võiks kübaratriki jäljendada tema mentor Georg Hackl. “Ma olin täiesti kindel, et ta kannaks seda.Aga vigu juhtub kõigil, “ütles Hackl, olümpiavõitja aastatel 1992-1998.

Esimene koht on tagasi Gleirscher et kunagi maailmameistrivõistluste või World Championship oli poodiumil. “Mul pole sõnu. Mis nüüd toimub, on hull. Ma poleks kunagi uskunud, et Felix juhtub. Vabandust, aga ma olen väga rõõmus. Noh ma hakkama survet, kuid ma ei lähe seda, “vaimustus ootamatu võitja.

Teine koht oli Ameerika Chris Mazdzer, kes sõitis kolmandas perspektiivis püügiregistriga 47,534 sekundit. Sest võitja summa nelja reise langes vaid 26/1000 teise.

Honor Saksa lugers, kes on 29 kulda kõige edukam riik ajaloo mängud, salvestatud Johannes Ludwig pronksist.Suurimad lemmikud ei õnnestunud. Maailmameister Kindl maeti esimeses võistluses lootust ja lõpetas üheksas. Esimest korda pärast 1994. valitsev maailmameister võitis Olympic rassi.

Hyman oli esimesel päeval kahekümnenda, kuid täna kolmandas rassi ühes kohas solvata ja langes välja eliit edetabelis, mis valmis neljanda sõita. Isegi nii, see on parim tulemus kolmanda mängu algusest.

Author: Adam5811