0: 1, 1: 0. Kas sa tead, miks uus Slavia jääb liiga kevade alguses?

Järgmine asendusliige Kabajev varitseb nõrga tagasilöögiga ja 83. minutil. Ta teeb paar kiiret liigutust, vasakukäelist koputamist ja ulatub välja. Teine võimalus, nagu uksed, kahjuks palli viimasel hetkel hüppas külmutatud haljasaladel.

eksige, me ei kirjelda pühapäev Bankers alates Slavia laetud, kuid külastajad Bohemians. Sellest järeldub, et kui Josef Hušbauer ei oleks edukas, siis tegutsev meister kaotab punktid uuesti. Pärast sensatsiooniline lüüasaamist 0: 1 kodus Jihlava uputama vršovického konkurendi pärast võitlema 1: 0.

See ei ole kindlasti algusest, mis võiks olla uus treener Henry Trpišovský filiaal.Lubas kogu jalgpalli tea enamik vihjed.

Kui Jihlava Arusaamatu kuidagi võiks peituda lume ja libistades muidugi, kui see oli võimatu korralikult ühendada, pärast teist mängu Kassitõud pilgud.

“peame mängima rohkem rahulik, me ei käsitle teatud olukordades kadudega,” ütles Trpišovský. Aga mida uus Slavia välja näeb? Mida ma peaksin mängima? Ja kellega Võibolla Jugas kaitsja poolkaitsja pakk ikka sai eelmisel esmaspäeval, et junior, kuid vastu Bohemka mängisid algusest peale.

Samuti on huvitav, et elementaarne pühapäev pole võõras, kui mitte arvestada kahte slovakid. Isegi sügisel, selline valik oleks mõeldamatu.Danny pingil, Sobol ka Ngadeu ja Van Buren ka Mingazov ära nimekirja, Deli haige.

Muide, Slavia kaks mängu valtsitud juba 19 mängijat, millest mõned võivad meeskonnatöö gripp, kuid see on ka selge kui raske on sündinud näkku meeskond.

“Slavia ei ole veel küps, et see oleks võimeline sellist mängu mugavalt lõpetada. Seetõttu mures viimase hetkeni, “märkis ta ajal pühapäeva õhtul Martin Hašek, Bohemians treener.

Slavia küünte ja hammastega kinni hoida Teiseks ja ilmselt teab, et see ootab maagi kevadel. Juhul kui hõbe seisukoht langes ja vajalik kvalifikatsioon nevybojovala Champions League, see saab olema raske pettumuse.Eriti talvel, kui treener leiutas grand ringi, mis oli tuua mängu pooleli.

Nüüd ootame, mida, millal ja kuidas. Nagu Sparta, kelle fännid on mures, sest suvel, kui tuli uus Itaalia treener Andrea Stramaccioni ja alustas jalgpalli revolutsiooni.

Slavia on nüüd mõõdukas stress. Kaitse puudub distsipliin běhavému Stoch tõhususe, mitte otsa halastamatu tapja. Vršovice-derbis oli kaheteistkümnest nurgalõngast vähemalt üks võimalus korraldada.

Endine tärni Necid ilmselt ei sobi positsiooni jokker, püüdlik Tecl raske hammustab, et tema treener Trpišovský tõmbusid alates Jablonec, kuid siiski ei anna talle minut.

Kokku jalgpalli, kus mängijad ostsillate, atraktiivselt muutma positsioone ja jõuliselt rünnak, harva toimus.Esimesel poolel toimunud rünnak boheemlaste vastu oli nii palju, et nad ei läinud pärast vaheaega. Handsome kombinatsioon nägime peaaegu ükski.

See on olnud hoiatus laupäeva jätkamise Mlada Boleslav. Vastane pärast 18. vooru muutis treenerit nii, et ta saab uue impulsi. Lisaks tänu Slavia karetnímu karistuse igatsen Jugas koos Hušbauerem.

Muidugi, seal on mingit kahtlust, et uus Slavia võtab aega, kuid peaks ennast võimalikult kiiresti teada saada, kus puhastamine. Ja eriti miks.

Author: Adam5811