Me ei ole enam loll, see kõlab Pardubice pärast ajaloolist edu mängu

Mitte ainult Sokol murdis osmizápasovou seeria kaotust, mis on sobivad sama vastus, vaid ka Põhja Bohemia võitis esmakordselt edasipääsu play-off frantsiisi ajaloos. Ja see on palju väärtuslikum. Võida 4: 3, mis võtta saalihoki tähendab “maailma”, tabas kaks minutit ja kaheksa sekundit enne lõppu Přemek Pakosta.

“See on väga tore tunne,” mõtles ta Karel Brychta pärast mängu ja raske otsida fraase. Kolmkümmend seitse kaitsja Sokol Pardubice PLAYOFFi oodanud veidi üle kümne aasta…

“Ma olen suur kivi langes mu süda. Teiselt poolt, see ei ole oluline, kui keegi selle edu oodanud kümme aastat või kaks aastat. Meile kõigile on see suur asi, “ütles ta ausalt.

Alates protsess oli õnnelik mitte ainult isiklik seisukohast. “Lõpuks ei ole me enam liidri laenuandjat!Playoff aga see jääb üle oodata, kuidas me oleme, “ütles veteran Pardubice.

play-off viinud päris pikk ja vaevaline teekond. Východočeši Liberecis isegi alguses viimase kolmandiku kaotanud 1: 3, ja see tundus ole lõppu viletsus tulu.

“See on tõsi, kuid me mängisime väga hästi. Meil oli veel palju aega ja eesmärgi saavutamiseks oli see õnneks, “ütles Brycht.

Igal aastal teatas ta, et ta soovib mängu mängida. Enne iga hooaega otsustas ta viimastel aastatel, kas rippalli riputada küünte külge. Kuid septembris oli ta alati tekile jõudnud.See oli ka enne seda konkurentsi aastal, kuigi see otsus oli kaugelt kõige raskem.

“Ma tahtsin loobuda, kuid kuna mõned vigastused ja muud asjad klubis kui see ei ole teada, kuidas asjad on, küsisid bussid, kas ma tahtsin jätkata. Noogutasin, kuid see oli peamiselt suvel koolituse poolte kokkuleppel, “kirjeldas kaitsja Brychta.

Mitte ainult tema, sest hoki puhtalt meelelahutus, mitte elatist. “Ma valmistada individuaalselt ja ausalt, vaid ma kohandatud sport kõike muud, mitte vastupidi, nagu see oli, kui olin kakskümmend,” peita.

Kõik vaevas ja ohverdamine vaba aega, aga ära tasunud.Sokoli ventilaatorid saavad lõõgastuda ja esimest korda soovitud mängufilmi atmosfääri ajaloos.

“Me võime minna see täielikult ilma närvideta. Teisest küljest ei taha me seda hooaega loobuda ja seda hüljata, “ütles Brycht.

Kuid ta teab hästi, et kõrvaldamisvangud on täiesti erinevad” tasemed “. Pardubice tabab tõenäoliselt ühte meeskonnale kuuluvat meeskonda veerandfinaalil.

Author: Adam5811